HTML

Ordibálás

2009.09.05. 07:48 _romanista

A héten ordibáltunk valakivel telefonon. Ez a bizonyos valaki - a továbbiakban Sz. - egy reklámügynökségnél dolgozik. Sz.-ék ügynöksége és a miénk együtt dolgozik egy reklámkampányon. A munka nem volt konfliktusoktól mentes, de az ordibálásig sikerült kordában tartani az indulatokat.

A casus belli egy általam írt két soros email. A levél elküldése után fél órával csörög a telefonom: Sz. az. Pontosan tudom, hogy miért hív, ennek ellenére - vagy éppen provokálandó - kedves üdvözlés a részemről. Sz. számonkér, hangja elfojtott, nagyon picit remeg. Egyelőre csak kerülgetjük egymást, mint bokszolók a ringben, vérnyomásunk a normális felső értékén, izmaink megfeszülve várják az ütközetet.

Sz. egyszer csak megunja, beviszi az első ütést. Pontosan ennyi kell: vérnyomásunk egy pillanat alatt az egekben, egymás szavába vágva vad indulatokkal ütjük egymást, ahol érjük.

Egy ponton azt érzem, hogy már csak kötelességből megyünk előre, elfogyott a muníció, amiért a levelet írtam, amiért Sz. felhívott, azt elvégeztük. Bár még elcsattan egy-két pofon, izmaink elernyednek, megkönnyebbülten lihegünk, vérnyomásunk újra a normális tartományban.

Gondolatban kezet nyújtunk egymásnak, ennek már nagyon meg kellett történnie: Sz. hálás a casus belliért, én meg hálás vagyok a telefonhívásért.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám konfliktus reklámügynökség médiaügynökség

A bejegyzés trackback címe:

https://ugynoksegimunka.blog.hu/api/trackback/id/tr361361325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása