HTML

Munkatársak

2009.09.05. 07:47 _romanista

Kollégáim jó részével tíz éve együtt dolgozunk. Olykor szeretjük, olykor utáljuk egymást. Tavaly év vége felé egy nagyon komoly és fontos pályázaton vettünk részt: egyik ügyfelünk - igazi presztízs ügyfél - pályázatot írt ki, azzal a nem titkolt céllal, hogy megválik tőlünk.

És a helyzet súlya alatt összezártunk, mint a szocialisták. A prezentáció előtt egyetlen heves szívdobogás voltunk, de ahogy felment a függöny, valósággal transzba estünk. Semmi vesztenivalónk nem volt, az esélytelenek nyugalmával és könnyedségével siklottunk a prezentáción: nem is fél szavakból: apró mozdulatokból, gesztusokból értettük egymást. Mint egy összeszokott színtársulat - de semmiképpen nem unottan vagy fásultan -, szemvillanásokkal végszavaztunk egymásnak.

A meccs innentől egyesélyessé vált: fölényes győzelmet arattunk, az ügyfél elismerően nyilatkozott, más választásuk egyszerűen nem is lehetett volna.

Lám, tíz év mennyi mindenre jó, pedig néha tényleg egymás agyára megyünk mind a mai napig.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám munkatársak reklámügynökség médiaügynökség

A bejegyzés trackback címe:

https://ugynoksegimunka.blog.hu/api/trackback/id/tr401361323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása